“Lupo”

Aankomst op vrijdag 16.00. Je wordt verwelkomd met een goed glas wijn. De kamers voor de overnachtingen worden verdeeld ( eenvoudige maar schone, nette kamers, verwacht geen 5 sterren-vertrek) en daarna is er nog tijd voor een drankje. Rond 18.00 is er diner. In een gietijzeren pannetje worden gebakken aardappelen geserveerd met een goede duitse schnitzel of met gebakken ei / roerei. Rond 20.30 is de wijnproeverij. Al naar gelang de temperatuur het toe laat vindt dit plaats in de ondergrondse wijnkelder.

Zaterdagochtend is er een goed ontbijt, inclusief koffie, thee en een eitje. Dit vindt plaats in overleg tussen 8.00 en 10.30. Rond 11.00 uur vertrek je voor een ontdekkingsreis door de wijnberg van Mesenich.  De wandeling verloopt in de vorm van een speurtocht. Als groep ga je op jacht in de wijnberg naar een schatkist. Deze is alléén te openen na het oplossen van vragen. Goed opletten dus tijdens de wijnproeverij vrijdag, maar ook onderweg. Als je de aanwijzingen goed opvolgt, word je halverwege nog eens beloond met  een verrassing. Eind van de middag wordt er buiten het restaurantje een grote barbecue aangestoken, waarop flinke duitse steaks worden bereid.

Op zaterdagavond na de barbecue wordt de groep per bus naar Cochem vervoerd. Vertrek om 19.30 uur. In  het toeristische stadje Cochem stap je op rondvaartboot “Wappen von Cochem”voor een romantische avondtocht over de moezel, opgeluisterd met live muziek. De sluis bij Fankel zal worden gepasseerd. Deze tocht duurt tot 22.30. Dan zal de bus weer klaar staan om je weer naar Mesenich te brengen.

Zondagochtend is er ontbijt in overleg tussen 8.00 en 10.00. Daarna kun je eventueel je favoriete wijn in de Weinschuppe aanschaffen. Daarna kun je op de terugreis heerlijk nagenieten.

Kosten voor dit event : 151.00 per persoon. Dit is inclusief 2 overnachtingen, 2 maal ontbijt, 1 maal diner, de verrassingen tijdens de speurtocht, de barbecue op zaterdagavond, wijn gedurende het hele event, bus naar Cochem v.v. en tickets voor de avond-boot. Exclusief consumptie’s aan boord  van deze boottocht. Bier, frisdrank en schnaps bij Heinz Alteepping dient  apart te worden afgerekend.

Dit event is mogelijk van mei t/m oktober.